Alarm Til Hjemmet Uden Abonnement

 

Danmark ligger desværre med i toppen af de lande med flest indbrud pr. indbygger i private hjem, og faktisk er der ca. 5 indbrud i timen i Danmark hele året rundt. Vil du gerne sikre dig bedst muligt mod indbrud, så læs også vores artikel omkring – Hvordan man bedst muligt forebygger indbrud i Sin Bolig – HER

 

Vil man sikre sin bolig yderligere, så vil en tyverialarm nedsætte risikoen for indbrud yderligere. Faktisk har du 2-3 gange større risiko for indbrud i din bolig, såfremt du ikke har opsat en tyverialarm. Der er stadig mange danskere, der ikke tænker på at forebygge indbrud, og der er mange, der er skeptiske overfor om de bør købe et alarmsystem.

 

Men det er faktisk en rigtig god ide at investere i et alarmsystem, da Danmark som nævnt ligger i toppen af alle de EU lande, der har flest indbrud. Eksempelvis er der fire gange så mange indbrud her i Danmark, i forhold til Sverige, og der er fem gange flere indbrud i Danmark, end syd for grænsen i Tyskland. En væsentlig årsag til, at danskerne oplever flere indbrud er, at vi ikke er så flittige til at indbrudssikre vores bolig, som vores nabolande.

 

Såfremt du har et begrænset budget, så er alarm til hjemmet uden abonnement den billigste løsning. Hvis du køber en tyverialarm uden abonnement betyder det, at du ikke har nogen løbende udgifter til hverken alarmselskab eller vagtselskab, når alarmen er installeret. Derfor er der mange private, som bruger denne type alarmanlæg.

 

Helt basalt er en tyverialarm uden abonnement et alarmsystem, der ikke er koblet op til en kontrolcentral, såsom G4S, Falck eller Verisure. Men alligevel kan du sagtens have en tyverialarm, der kan give dig besked, såfremt alarmen bliver aktiveret. Sådanne tyverialarmer er typisk udstyret med et GSM modul, og et GSM modul er typisk en mobilapp, der er i stand til til af kontakte dig, og evt. andre kontaktpersoner på SMS, såfremt din alarm bliver aktiveret.

 

I nogle GSM alarmer kan du sætte en telefon kæde af kontaktpersoner op, hvor du kan prioritere i hvilken rækkefølge kontaktpersonerne skal kontaktes, hvis alarmen aktiveres. Hvis ikke den første kontaktperson reagerer, så kontakter alarmsystemet den næste i rækken. Der findes også alarmsystemer hvor alle kontaktpersoner kan få besked på en gang.

 

Når du modtager en besked, kan du herefter vurdere hvad næste skridt skal være, og enten tage til adressen, eller som nogle af de nye alarmer også har, så kan man få live-stream i form af billeder fra hjemmet på mobiltelefonen, og så kan du ud fra billederne vurdere, hvilken type aktivitet, der skal foretages.

 

Der vil typisk være forskellige behov for tyverialarm afhængig af, om du bor i hus eller lejlighed. Villaer har ofte flere indbrudsmuligheder, flere rum og derfor kræver villaalarmer også flere vindues-sensorer samt flere rum-sensorer.

 

I lejligheder gælder der typisk andre forhold, som giver din bolig nogen fordele i forhold til indbrud. Bor du højere end stueetagen, vil det være meget besværligt for en indbrudstyv at komme ind gennem et vindue. Derfor vil det her typisk være nok, at alarmen til din lejlighed kun omfatter en sensor til hoveddøren, og en enkelt rumsensor. Husk også at købe en ekstra sensor, hvis du har en bagtrappe.

 

Bor du i en stuelejlighed, skal du se dit hjem som en villa i forhold til indbrudsmuligheder. Sørg for at få sensorer på alle indgange – døre såvel som vinduer.

——————————-

Du kan typisk købe en alarm til hjemmet uden abonnement i prisniveauet 1.500 kr. – 4.000 kr. afhængig af funktioner og antal sensorer.

 

Der er følgende fordele og ulemper ved en alarm til hjemmet uden abonnement:

 

Fordele:

  • Éngangsinvestering.
  • Ingen månedlige omkostninger.
  • Nogen modeller kan udbygges med andre detektorer, såsom brandalarm-detektorer mm.
  • Fleksibelt / Skalerbart.

Ulemper:

  • Ingen vagtudrykning ved alarmmelding.
  • Ingen support ved evt. fejlmelding.

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews