Gode Tips Til At Handle på Amazon

 

Amazon er en online markedsplads, der sælger næsten alt fra bøger, film, tøj, personlig pleje, fjernsyn, elektronik, computerudstyr og mange flere ting. Amazon er blandt de absolut største websider inden for online køb og salg, men i modsætning til eksempelvis Den Blå Avis som hovedsageligt har handel med brugte ting – så har Amazon mere fokus på salg af nye produkter. Man kan dog også købe brugte ting fra små og store professionelle forhandlere og privatpersoner.

 

Du skal købe fra Amazon.co.uk og ikke Amazon.com

 

Websiden Amazon.co.uk har rigtig mange billige tilbud, i forhold til mange danske websider. Årsagen er, at mange store forhandlere, der får produceret deres ting i Asien (ofte samme sted som produkterne hos de danske webshops) ofte sælger produkterne via Amazon uden fordyrende mellemled. Dette sammeholdt med, at når websiden er fra England må du som privatperson gerne købe ting, uden at skulle betale dansk moms, og her sparer du allerede 25% på varen.

 

Nu har England meldt sig ud af EU, og så må vi se hvordan reglerne er, når de har forhandlet en ny aftale på plads med EU, men indtil de har forhandlet en aftale på plads kan man stadig købe varer via Amazon.co.uk efter de nugældende regler. Hvis de nye regler betyder, at det bliver for dyrt at handle med England, så har Amazon også en webside i Tyskland , hvor man så kan købe efter EU reglerne, hvor man som nævnt ikke skal betale moms ved handel som privatperson.

 

Hvis du køber via Amazon.com hører denne webside ind under USA og så skal du betale told af dine køb, så du skal ikke købe via Amazon.com. Fordi det hurtigt med fragt, told og import ekspeditionsgebyr kan blive en dyr fornøjelse at købe varer i USA, som privatperson.

 

Leveringsomkostningerne til Danmark fra Amazon.co.uk er ofte på niveau med leveringsomkostninger fra en dansk webshop, og leveringen tager som standard 3 – 5 hverdage. Du kan se mere
omkring levering fra Amazon.co.uk HER  Vil du have ekstra sikkerhed for levering af dine produkter og mod defekte produkter, så kan det være en god ide, at du gratis tilmelder dig den anerkendte betalingsordning Paypal.com . Såfremt du betaler via Paypal, og der er problemer med den vare som du har købt, så har Paypal mulighed for at trække dit beløb tilbage fra leverandøren.

 

Her er et par gode tips når du handler på Amazon.co.uk

 

  • Todays Deals – Øverst på Amazon forsiden finder du dagens tilbud – “Today’s Deals” hvor du kan se ekstraordinære og tidsbegrænsede tilbud for den pågældende dag. Her kan du ofte spare 30 – 50% (eller nogen gange mere) på udvalgte produkter, men som nævnt er tilbudene ofte tidsbegrænset til den pågældende dag.
  • Tjek priser – Ikke alle priser på Amazon er det billigste sammenlignet med andre steder. Så lav altid et pristjek inden du vælger at købe på Amazon. Finder du eksempelvis næsten samme priser på en dansk webshop og Amazon, så er det nemmere at gøre indsigelser og kommunikere med en dansk webshop end det er på Amazon, hvis der evt. er problemer med produktet.
  • Rating – På Amazon kan du se, dels andre købers rating af et produkt, dels kan du se andre køberes rating af den enkelte forhandler. Dette er en god indikation af, dels om produktet har en god kvalitet, dels om det er en troværdig og seriøs forhandler.

 

Her er et eksempel på et produkt, hvor du kan gøre et godt køb på Amazon.co.uk:

 

Powerbank Aukey – Aukey powerbank er et anerkendt mærke indenfor powerbanks. Denne powerbank indeholder 20.000 milliampere (mAh). Til sammenligning har den nye iPhone 7 Plus en batterikapacitet på 2.900 mAh. Denne powerbank kan købes på Amazon.co.uk for 180 kr. + fragt, mens den samme powerbank eksempelvis kan købes hos Mytrendyphone.dk i Danmark (der er kendt for at sælge mange gadgets til gode priser) på tilbud til 374 kr. (normalpris 526 kr.).

——————————

Der er tusindvis af forskellige produkter på Amazon.co.uk, så der skulle være en god chance for, at der er et produkt der kunne interessere dig. Hvis du løbende tager Amazon.co.uk, som en af de steder du tjekker priser, såfremt du overvejer at købe noget på nettet, så er der en god chance for, at du løbende kan finde nogen interessante priser på denne online markedsplads.

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews