Hvad Skal Jeg Vælge Af Gratis Billedredigeringsprogram ? – Her Er Nogen Gode Tips

 

Der findes mange gratis billedredigeringsprogrammer på markedet til din computer, så det kan virke noget uoverskueligt, hvilket gratis billedredigeringsprogram du bør vælge, så her er nogen tips. Man kan have forskellige krav til billedredigeringsprogrammet, som kan gøre det svært at finde det bedste. Hvis man ikke kender noget til billedredigeringsprogrammer, så bør man starte ud med et gratis billedredigeringsprogram, og så kan man senere få et betalt billedredigeringsprogram, såfremt du ønsker features, som man ikke kan få i de gratis programmer.

 

Hvad Skal Jeg Så Vælge Af Gratis Billedredigeringsprogram ?

 

Her er derfor en kort gennemgang af de bedste gratis billedredigeringsprogrammer på markedet:

 

Gimp

GIMP står for “GNU Image Manipulation Program” og Gimp er et af de mest brugte gratis billedredigerings- programmer, og med god grund. Det er måske det mest avancerede gratis billedredigeringsprogram, og kan måske være lidt svært at bruge, hvis du slet ikke har nogen erfaring med billedredigeringsprogrammer, men du kan finde mange tutorials på nettet, der kan guide dig. Man kan downloade en masse plugins til programmet, som giver masser af funktioner til programmet.

Gimp har mange af de samme funktioner som Adobe Photoshop, men er i modsætning til Photoshop gratis. Gimp er open source og derfor udvikles der løbende på det. Gimp kører både på windows, Mac og Linux. Du kan se et forum for Gimp brugere Her – Endvidere kan du finde en god danske Gimp Guide Her

 

Gratis billedredigeringsprogram – Paint.net

Paint.net minder utrolig meget i sin opbygning om Photoshop, idet man kan redigere billeder med mange af de samme værktøjer, og har mulighed for at arbejde med lag. Fordelen ved Paint er, at du kan få utrolig meget hjælp til brug af Paint. Der findes masser af guides og tutorials på nettet. Endvidere er der en masse brugeraktivitet på diverse forums rundt omkring på nettet – Her er eksempelvis et stort Paint forum , hvor du kan finde et svar på mange ting omkring Paint. Samtidig er Paint utrolig simpelt, og nemt at arbejde med. Paint.net er et Windows program.

 

Gratis billedredigeringsprogram – Pixia
Pixia er et gratis japansk billedredigeringsprogram, der er blevet oversat til engelsk, og kan derfor bruges af alle. Pixia har en rigtig god sidebar, hvor du har rigtig mange funktioner, som du kan bruge. Pixia har en del funktioner som også kendes fra Photoshop. Selve designet i Pixia kan godt virke lidt lidt old-school, men funktionerne i programmet virker fint. Pixia kører på Windows.

 

Gratis billedredigeringsprogram – Google Fotos

Google Fotos er afløseren for Googles tidligere billedredigeringsprogram Picasa. Ønsker du en nem adgang til både opbevaring af dine billeder og simpel billedbehandling, så er Google Fotos en oplagt mulighed. Er du glad for at “nørde” med dine billeder, så er det nok ikke Google Fotos, du skal bruge fremover, men for de fleste vil Google Fotos et fint billedredigeringsprogram. En af fordelene ved Google Fotos er, at med Google Fotos bliver dine fotos nærmest automatisk organiseret og da billederne i dette program ligger på nettet, behøver du ikke bekymre dig om backup.

 

Gratis billedredigeringsprogram – iPhoto

Hvis du har en Mac computer har du måske allerede lagt mærke til dette billedredigeringsprogram. iPhoto er et af Apples mange redigeringsprogrammer, der følger gratis med, når du køber en Mac computer. iPhoto er rigtig nemt at redigere i, og kører tingene hurtigt og gnidningsfrit. En af ulemperne ved iPhoto er, at programmet ikke har særlig mange features, og derfor har du ikke de samme muligheder for redigering, som hvis du bruger nogle af de andre nævnte programmer.

 

Gratis billedredigeringsprogram – Adope Photoshop CS2

Adobe har frigivet Adobe Photoshop CS2, så man nu kan få dette billedredigeringsprogram helt gratis. Årsagen til, at man nu kan få dette tidligere betalingsprogram helt gratis og lovligt er, at Adobe ikke vil opdatere Adobe Photoshop CS2 mere. Selvom Adobe ikke opdatere på programmet mere, så er Adobe Photoshop CS2 på ingen måde forældet.

Adobe anses for et af de bedste billedredigeringsprogrammer som Adobe har lavet, og har utrolig mange features, når du skal arbejde med billeder. En fordel ved Adope Photoshop CS2 er, at der er rigtig mange guides omkring programmet rundt om på nettet. Adope Photoshop CS2 kan kører på både Windows og Mac Computer, men fordi programmet er nogen år gammelt, så kan du risikere, at programmet ikke kan køre på nyere computere.

—————————————————

Håber du kan bruge ovennævnte tips, såfremt du har planer om at prøve kræfter med et gratis billedredigeringsprogram – God fornøjelse 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews