Hvad Er Det Bedste Forsikringsselskab ? Her Er Nogen Tips

 

Alt for mange betaler alt for meget for deres forsikringer, men det kan være lidt af en jungle at vælge imellem de mange danske forsikringsselskaber. For er man automatisk bedre dækket, jo dyrere forsikringen er ? Eller skal man pr. automatik bare tage den billigst mulige forsikring ?

 

Tidligere kunne der være store prisforskelle på de enkelte forsikringer hos forsikringsselskaberne, og en af de primære årsager var, at før vi begyndte at bruge internettet rigtig meget til indhentning af oplysninger og prissammenligninger, så var forsikringsmarkedet meget uigennemskueligt, og dette gav derfor anledning til, at der kunne være rigtig store prisforskelle imellem de enkelte forsikringsselskaber.

 

Med vores brug af internettet er det blevet lettere at skabe sig et overblik over, hvad de enkelte forsikringsselskaber tilbyder, men fordi forsikring er et område med mange variable, så er det ikke altid ligetil at finde frem til de billigste og bedste forsikringsselskaber i Danmark, da forsikring ofte er en meget individuel ting, når du vil tegne en forsikring. Samtidig er de forskellige forsikringstilbud i konstant forandring, og derfor er det vanskeligt at lave en oversigt over de forskellige forsikringsselskaber, hvor man så blot kan vælge den billigste. Næste måned kan den rækkefølge man har valgt have ændret sig, og et nyt forsikringsselskab er det billigste.

 

Derimod er der en lang række af ting, du skal overveje for finde den rigtige blandt de forskellige forsikringsselskaber, og når du har overvejet disse faktorer, har du et godt grundlag til at vælge det forsikringsselskab, der passer dig bedst.

 

Hvad er det bedste forsikringsselskab ? – Har er de faktorer som du skal være opmærksom på :

 

  • Hvad er det bedste forsikringsselskab – PrisPrisen er tit et afgørende element for, hvor folk vælger at have deres forsikringer. Som med mange andre ting, så gælder det også typisk for forsikringer, at du ofte får hvad du betaler for. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så man skal være realistisk i sine forventninger til prisen. Man kan ikke få en Rolls Royce model til discount pris. Når du aktivt søger en forsikringsløsning, så kan du ofte med fordel indhente tilbud på en samlet løsning fra de forskellige forsikringsselskaber. Du kan typisk spare 10-20 % på prisen ved at samle dine forsikringer, og samtidig bliver det nemmere at sammenligne de forskellige tilbud.

 

  • Hvad er det bedste forsikringsselskab – ForsikringsdækningNår det kommer til forsikringsdækningen, så kan der være store forskelle imellem i de forskellige forsikringsselskaber, og her skal du finde et forsikringsselskab, der dækker alle de ting, du har behov for. Endvidere er det vigtigt, at du er opmærksom på selvrisikoen, såfremt uheldet er ude, og du får brug for din forsikring. En billig forsikring kan eksempelvis have en høj selvrisiko, og så er denne forsikring måske ret værdiløs, såfremt du får brug for forsikringen. Har du eksempelvis forsikring på din mobil, men selvrisikoen er 1.500 kr., så kan du i mange tilfælde få repareret din mobil for under 1.500 kr. og så er forsikringen ret værdiløs for dig. Pris hænger sammen med dækninger, og jo bedre dækninger jo dyrere forsikringer. Gør op med dig selv, om du vil være dækket på alle leder og kanter, eller om du vil acceptere en hvis risiko, i forhold til højere selvrisiko eller fravalg af dækninger, fx kaskoforsikring på bil, udvidet glasforsikring mv.

 

  • Hvad er det bedste forsikringsselskab – Service Service er en vigtig parameter, når du vælger forsikring, idet mange forsikringsskader er en individuel vurdering, når forsikringsdækningen/opgørelsen skal laves. Der kan være stor forskel på, hvordan forsikringsselskaberne håndterer den samme type skade, og derfor skal du have fat i et selskab, der har et godt ry med deres kundeservice. Et sted hvor du kan se anmeldelser af de enkelte forsikringsselskaber er på Trustpilot hvor forsikringstagerne anmelder deres oplevelser med det enkelte forsikringsselskab. Du kan også gå ind på Ankenævnet for Forsikring hvor du kan se en generel statistik over alle ankenævnets sager og den statistik, der vedrører de enkelte selskaber. Antallet af klagesager over et forsikringsselskab er en vigtig faktor, når du skal vurdere et forsikringsselskabs kundeserviceniveau.

 


Jamen hvad er det bedste forsikringsselskab så ? En rigtig god hjælp til at finde det bedste forsikringsselskab er at gå ind på Forsikringsguiden – der er en prissammenligningsportal, som er lavet i samarbejde imellem Forsikring & Pension og Forbrugerrådet. Forsikringsguiden giver dig et hurtigt og nemt overblik over en række forsikringsselskabers udbud af forsikringsprodukter. Formålet med denne prissammenligningsportal er netop at skabe bedst mulig gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og via denne gennemsigtighed hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.

 

Når du har fundet et eller flere forsikringsselskaber, der passer godt til dine behov og har en god pris, så husk lige at tjekke de ovennævnte 3 faktorer, før du foretager dit endelige valg.

 

Og når du har fundet hvad er det bedste forsikringsselskab for dig, så gælder det ligesom med din bank, dit mobilabonnement og dit elselskab, at det giver rigtig god mening løbende at tjekke priser på dine forsikringer. Der kan være mange tusinde kroner at spare årligt ved løbende af tjekke priserne på forsikringsselskaber.

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews