Hvad Er Det Bedste Gratis Antivirus Program ? Her Er Nogen Gode Tips

 

Problemet med virus og it-kriminelles forsøg på at opsnappe og kontrollere dine personlige oplysninger – for eksempel om dit kreditkort – skyldes primært én svaghed: Dig selv. It-kriminelle vil forsøge at lokke dig til at gøre noget, så de kan få fat i dine data – såkaldt phishing – eller få kontrollen over din computer. Såfremt du derfor har en fornuftig adfærd på nettet, så er det den bedste beskyttelse mod angreb udefra.

 

Surfer du rundt på nettet uden at trykke på forkerte, ondsindede links, og heller ikke downloader skadelige mistænkelige filer, så er du godt rustet mod de digitale farer på nettet.

 

Alligevel kan det være en god ide, som en ekstra sikkerhed, at have et antivirus program. Antivirus programmet skal reagere hurtigt og bekæmpe nye opståede trusler, inden evt. ondsindede virus angriber din computers harddisk.

 

Erfaringen viser, at de bedste antivirus programmer skifter fra år til år. Derfor anbefales det, at såfremt du køber et antivirusprogram, så køb det kun for et år ad gangen. Når dit abonnement er ved at løbe ud, så tjek, om andre antivirus løsninger aktuelt beskytter dig bedre.

 

Oftest er betalt software både stærkere og mere sofistikeret, men det er ikke altid gældende, og du kan finde effektive gratis antivirus programmer, der sikrer et tilsvarende sikkerhedsniveau, som det betalte antivirus program giver. Det anbefales at bruge antivirus + anti-malware eller anti-spyware programmer, der kører sammen for at opnå maksimal beskyttelse af din computer.

 

Årsagen er, at antivirus programmer typisk er skabt til at beskytte din harddisk mod kritiske ondsindede computer programmer, mens anti-spyware eller anti-malware programmer er beregnet til at fjerne adware, malware, browser hijackers og andre mistænkelige uønskede programmer fra din harddisk.

 

Hvad er det bedste gratis antivirus program – Her er en oversigt over 3 af de bedste gratis antivirus programmer:

 

1. Hvad er det bedste gratis antivirus program – Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus analyserer hele din computer med et enkelt tryk på en knap. Avira Free Antivirus har en brugervenlig grænseflade , der gør det let for mindre computerkyndige brugere at konfigurere og bruge antivirus programmet. Avira Free Antivirus opstiller et såkaldt “computerskjold”, der forsvarer computeren fra alle kendte typer af malware, herunder virus, trojans, orme og spyware. En af ulemperne ved Avira Free Antivirus er, at det godt kan sinke hastigheden på din computer, når det foretager scanningen af af din harddisk.

Sammenfattende er Avira Free Antivirus et af de bedste gratis antivirus programmer på markedet. Det er brugervenligt, og giver en god af computeren. Avira Free Antivirus er bygget til at beskytte både Mac-og Windows brugere.

Du kan læse nærmere nærmere om Avira Free Antivirus Her

 

2. Hvad er det bedste gratis antivirus program – Avast Free Antivirus

Den gratis version af Avast Antivirus er et prisbelønnet produkt, der leverer real-time beskyttelse på enheden, som det bliver installeret på. Avast Free Antivirus fungerer ved at scanne programkoder og afsløre de skadelige af dem. Avasts VirusLab skaber en “vaccine” mod koden, og sender den til alle andre Avast-beskyttede computere. Programmet er i stand til at blokere phishing-websteder og afsløre malware såsom virus, adware, browser hijackers, og også forældet software.

Endvidere så kontrollerer Avast Free, om andre enheder som eksempelvis printere, telefoner, tablet, tv, mv. der er tilsluttet til brugerens netværk, er sikre. Med Avast Free Antivirus vil du nemt finde og opdatere programmer på din computer, der kan have sikkerhedshuller, og dette vil hjælpe dig med at forhindre hackerangreb. Avast Free Antivirus kan bruges på både Mac og Windows computere.

Du kan læse nærmere om Avast Free Antivirus Her

 

3. Hvad er det bedste gratis antivirus program – AVG Antivirus Free

AVG AntiVirus Free er et andet godt gratis antivirus program. AVG Antivirus Free program scanner din computer for både malware og evt. problemer med computerens ydeevne, og giver real-time beskyttelse af harddisken, der blokerer uautoriserede downloads, og forhindrer ondsindet virus og malware i at infiltrere din computer. AVG Antivirus Free har en brugervenlig grænseflade, som gør programmet let at bruge.

Scanningen af din computer med AVG Antivurus Free foregår helt automatisk, så du kan bare arbejde videre på computeren, indtil den er scannet og evt. rengjort. AVG Antivirus Free opdaterer jævnligt sig selv, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om de seneste opdateringer, det sker helt automatisk og AVG Programmet henter også selv helt automatisk de nyeste virusopdateringer fra sin egen server.

Du kan læse nærmere om AVG Free Antivirus Her

 


 

Alle ovennævnte antivirus programmer har både betalte og gratis versioner, men alle ovennævnte gratis antivirus versioner giver din computer en god beskyttelse mod både virus, spyware og malware angreb på din computer. Endvidere er alle 3 antivirus programmer nemme at installere på din computer, hvis du ikke allerede har beskyttet din computer, så kom i gang og få en hurtig, nem og gratis beskyttelse af din computer 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews