Hvad Skal Man Se i Paris ? Tips Til Ukendte Perler

 

Det er ikke uden grund, at Paris’ kælenavn er ‘Byernes By’. Indbydende fortovscaféer, strålende butiksfacader, verdensklasse museer og et fabelagtigt udvalg af gode restauranter gør Paris til et forbillede for alle storbyer verden over – smuk, fashionabel, selvsikker og inspirerende, uanset hvor du kigger hen, så det oplagte spørgsmål er – Hvad Skal Man Se i Paris ?

 

I vores iver efter at besøge seværdigheder i Paris for store monumenter og verdensberømte seværdigheder, kan man nemt komme til at overse de små perler, som også findes i Paris.

 

Der er masser af guides til kendte seværdigheder i Paris og her kan du læse mere om de kendte seværdigheder i Paris. I denne lille guide, vil jeg dog mere omtale nogen af Paris ukendte perler.

 

Så hvad skal man se i Paris af ukendte perler ? Her er nogen tips til ukendte perler, som du bør overveje at besøge, næste gang du tager til byernes by:

 

 

Hvad skal man se i Paris – Paris uopdagede kanal Canal Saint Martin er fristedet for Paris egne indbyggere
——————————————————————————————————————————————————————————-

Området omkring Canal Saint Martin i det østlige Paris er et af de få steder i Paris, der er præget af de lokale indbyggerere. Kvarteret har ikke imponerende varehuse, museer eller verdenskendte turistattraktioner, men er de lokales foretrukne afslapningssted, når varmen bliver for voldsom eller turisterne i centrum for overvældende.

 

Den cirka seks kilometer lange vandstrækning forbinder Ourcqkanalen i nord med Seinen i syd, og på en strækning på cirka en kilometer findes nogle af Paris’ mest stemningsfulde cafeer, barer og restauranter.

 

Både nye og garvede besøgende bør lægge vejen forbi bredderne tæt ved Républiquepladsen. For her er nemlig en særlig stemning og ro, som ikke findes mange steder i Paris, og kombineret med de billedskønne omgivelsers gamle grønne broer, flotte elmetræer og rindende vand samt alskens muligheder for at stille både mave og gane tilfreds er Canal Saint Martin et af de dejligste steder i Paris.

 

Hvad skal man se i Paris – Versailles i miniudgave
————————————————————————————–

Enhver, der har besøgt Château de Versailles ved, at det kan være svært at se halvdelen af herligheden for bare turister. Men her er et lille alternativ, hvor du kan slippe for svedende og råbende turister, så ønsker du det, går turen til Musée Marmottan Monet.

 

Denne miniudgave af Château de Versailles er mindst lige så imponerende, men kun halvt så overrendt, og så kan du her i rolige omgivelser beundre balsalen, de smukke pejsestuer, de flotte høje lofter og de fantastisk smukt dekorerede lister og dørkarme.

 

Også væggene er værd at bemærke for deres udsmykninger signeret af diverse kendte kunstnere. Så her kan du læne dig tilbage i de bløde velourstole, og suge indtryk til dig af fortidens overdådighed og nyde dette mini-slot, som du har næsten helt for dig selv.

 

Hvad skal man se i Paris – Petite Ceinture
————————————————————————

Petite Ceinture er en 31 km. lang gammel jernbane, der løber hele vejen rundt om Paris og som oprindeligt blev anlagt tilbage i 1852 til militærtransport. Siden 2004 har bystyret i Paris iværksat en række initiativer, der skal genoplive området omkring jernbanen i bybilledet og langs La Petite Ceinture er der de senere år vokset en masse spændende ting frem, alt fra delehaver og naturreservater til hippe restauranter og koncertsale. Langs det meste af Jernbanen vokser der hele tiden nye initiativer til, hvor eksempelvis togbanens 34 gamle stationer har fået nyt liv. En af togstationerne er eksempelvis blevet koncertsal, og andre har fået restauranter og cafeer.

 

Udviklingen vil fortsætte, idet bystyret i Paris har nedsat foreningen Sauvegarde Petite Ceinture – Bevar Petite Ceinture – som har flere store planer for den lille jernbane.

 

Så lej evt. nogen cykler og tag på eventyr langs Petite Ceinture.

——————————————————————————————————-

Ovennævnte er nogen tips på, hvad man skal se i Paris af de mere ukendte spændende seværdigheder. Derfor tag på en fantastisk weekendtur til byernes by og husk også at nyde Paris ukendte perler, det fortjener de. 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews