Hvilken Campingplads Er Bedst I Danmark ?

 

For nogle danskere er camping en livsstil, der hverken forholder sig til årstid vind eller vejr. Det er camping eller ikke-camping. For andre er livet med telt eller campingvogn bare endnu en måde at opleve Danmark på, når sommerferien træder i kraft. Så hvilken campingplads er bedst i Danmark ?

 

Campingpladser kan måles og vurderes på mange måder. Brugervurderinger, beliggenhed, priser, børnevenlighed osv., og man kan også vælge at kigge på, hvor stor interesse campisterne har for dem på internettet. Det er individuelt hvad man lægger mest vægt på,  men her er nogen bud på gode campingpladser vurderet efter:

  • Campingplads med god beliggenhed.
  • Børnevenlige campingpladser.
  • Campingplads med lækre faciliteter

 

 

Hvilken campingplads er bedst i Danmark – Beliggenhed

 

Camping Møns Klint – Camping Møns Klint ligger i Klinteskoven omgivet af smukke lysegrønne bøgetræer. Campingpladsens omgivelser har en helt speciel farve, fordi der er så meget kalk i jorden. Selv om det faktisk er en meget stor plads, så kan du nemt finde din egen lille hyggekrog, hvor du ikke fornemmer, at du bor der sammen med særlig mange andre. Og så er der jo udsigten fra Møns Klint, der er fantastisk og taler for sig selv.

Se mere om Camping Møns Klint Her

 

Åbyskov Strand Camping, SydfynÅbyskov Strand Camping er indbegrebet af Sydfynsk bondeidyl. Selv receptionen er ligger i et gammelt bindingsværkshus, og campingpladsen ligger ved siden af små romantiske landsbyer med udsigt over Det smukke Sydfynske Øhav. Det betyder, at du se solen stå op over vandet hver morgen. På Abyskov Strand Camping får du ren fynsk idyl.

Se mere om Åbyskov Strand Camping Her

 

Camping Kollund, KrusåCamping Kollund i Kruså ligger på en skrånende plads med udsigt til Flensborg Fjord. Campingpladsen har en fantastisk udsigt, uanset hvor du befinder dig på pladsen. Det er ikke mange campingpladser, der kan tilbyde sådan en udsigt, selv fra forteltet eller inde fra vognen, hvor du kan slappe af og følge med i livet ude på Flensborg fjord. Udover en fantastisk udsigt, så skal du kun gå mindre end 100 meter og du er nede ved stranden.

Se mere om Camping Kollund Her

 

 

 

Kerteminde Camping Kerteminde Camping er en moderne campingplads, og ligger blot 100 meter fra vandkanten. Campingpladsen ligger i fantastisk smuk natur med gode fiskemuligheder.
Campingpladsen har mange aktiviteter med legeplads, hoppepude, gokartcykler, minigolf og stort hyggeligt opholdsrum. Endvidere er der masser af aktiviteter og seværdigheder i gåafstand fra pladsen, unikke cykelruter, vandreture og selvfølgelig solbadning på nordstranden lige over for pladsen.

Se mere om Kerteminde Camping Her

 

 

Hvilken campingplads er bedst i Danmark – Børnevenlighed

 

Feriepark Langeland, EmmerbøllePå Feriepark Langland er alle former for vandsport oplagt. Her kan du eksempelvis dyrke windsurfing, kano- eller kajakture, lystfiskeri og dykning. Campingpladsen ligger lige ved vandet, og byder på masser af aktiviteter for børnefamilier med minizoo, poolområde, masser af legepladser og sågar børnepasning for børn op til syv år. Du kan leje telt, campingvogn eller hytte på campingpladsen.

Se mere om Emmerbølle Camping Her

 

Camping Hesselhus, SilkeborgEjerne af campingpladsen har selv børn og gør der meget ud af, at Camping Hesselhus er børnevenlig og i trygge samt hyggelige omgivelser. Campingpladsen gør meget ud af økologi, og miljøet. Eksempelvis har campingpladsen en vandrutsjebane, der er er opvarmet med solenergi.

Se mere om Caming Hesselhus Her

 

Hasmark Strand Camping på NordfynHasmark Strand Camping er er en familiecampingplads med et gennemgående vikingetema. Hovedbygningen er en del af en vikingeborg med tårn, hvor der ligger reception, et lille supermarked, en restaurant og den store samlingssal “Valhalla”. I midten af campingpladsen finder du Borggården, hvor du har hyggeområde med borde og stole og et springvand udformet som livets træ. Her er også Balders hule, en indendørs legeafdeling og Asgaard badelandet med både indendørs bassin og udendørs badeland med rutsjebaner.

Se mere om Hasmark Strand Camping Her

 

 

Jambo Feriepark, SaltumJambo Feriepark ligger tæt på havet og campingpladsen byder på masser af aktiviteter til børnefamilier med legepladser, mini vandland, sportshal med bla. badminton, bordtennis og volleyball. Herudover kan du både spille golf, fiske, cykle og tage på vandretur lige i nærheden. Endvidere er der et stort lækkert fælleskøkken og lækre baderum. Du kan leje enten en campingvogn eller en hytte på pladsen.

Se mere om Jambo Feriepark Her

 

Camping MolsCamping Mols er indrettet med udgangspunkt i børnefamilier med en række forskellige legepladser til forskellige aldersgrupper. Endvidere ligger campingpladsen også i et område, hvor man indenfor en kort radius kan lave mange aktiviteter med børnene som eksempelvis Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Ebeltoft Zoo og Djurs Sommerland.

Se mere om Camping Mols Her
——————————

Alternativt kan du få mere information om børnevenlige campingpladser Her

 

Hvilken campingplads er bedst i Danmark – Faciliteter

 

Hvidbjerg StrandFeriepark,  Blåvandi 2015 blev Hvidbjerg Strandferiepark sammen med Skiveren Camping vurderet til at ligge i top 100 over de bedste campingpladser i Europa. Hvidbjerg StrandFeriepark ligger direkte ud til Vesterhavet nordvest for Esbjerg ved Blåvand. Her er både traditionel camping og mulighed for at leje hytter og værelser. Pladsen har eget badeland, fiskesø, kurbad og wellness og mange andre ting. Som ekstra bonus gør pladsen meget ud af, at der er ro om aftenen, og derfor modtager de ikke unge mennesker i grupper.

Se mere om Hvidbjerg Strandferiepark Her

 

Skiveren Campingi 2015 blev Skiveren camping sammen med Hvidbjerg StrandFeriepark vurderet til at ligge i top 100 over de bedste campingpladser i Europa.  Skiveren Camping er beliggende direkte ved Vesterhavet i det nordligste Danmark, relativt tæt på Skagen. Her er sportsaktiviteter for både børn og voksne i form af vandsport, lystfiskeri, fodbold, opvarmet pool og mulighed for cykel-, gå- og løbeture i nærheden – og badning på stranden. Til campingpladsens mest populære aktiviteter tæller Danmarks største minigolfbane, udendørsbassinet og wellness-centeret. På campingpladsen kan du leje både campingvogne og hytter.

Se mere om Skiveren Camping Her


 

 

Hvilken campingplads er bedst i Danmark ? Det er jo meget individuelt hvilke præferencer du har, men håber ovennævnte har givet dig lidt inspiration og input, såfremt du planlægger at holde campingferie i Danmark. God fornøjelse 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews