Hvordan Bekæmper Man Myrer ? Her Er Nogen Gode Tips

 

Der findes mange forskellige typer myrer som eksempelvis tissemyrer, skovmyrer, havemyrer eller flyvemyrer. Lige meget hvilken type myre der er tale om, så har myren en en fantastisk evne til at komme frem overalt, og det kan ofte være svært at komme af med dem, såfremt de er kommet ind nogen steder man ikke ønsker dem. Især hvis myrerne kommer indendørs, og får smag for at dele bolig med dig, så er de knap så sjove at have i nærheden, så hvordan bekæmper man myrer ?

 

Myrebekæmpelse er noget mange af os på et eller andet tidspunkt har prøvet. Der er flere ting du kan forsøge for at opnå en effektiv myrebekæmpelse, både kemiske og mere miljøvenlige metoder. I stedet for at bruge en masse kemiske produkter til at bekæmpe myrerne med, foretrækker jeg en giftfri miljøvenlig myrebekæmpelse, og man kan faktisk komme meget langt med miljøvenlig myrebekæmpelse.

 

Følger du disse tips til at bekæmpe myrerne, så er der en rigtig fin chance for, at du får løst dit myreproblem:

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Find myretuen – Det mest effektive er såfremt man kan spore myrerne tilbage til deres myretue. Myrerne dog kan trænge ind gennem revner og sprækker i husets fundament, ved rørgennemføringer og langs fodpaneler. Er myrerne først kommet indendørs, kan det være vanskeligt at finde boet, men såfremt du finder myretuen, så hæld en væske som eddike, kogende vand eller nikotinvand direkte ned i myretuen, det er nemt og ødelægger ikke andre ting end myretuen. Du skal måske gøre dette mere end en gang for at være sikker på, at det virker effektivt på myretuen.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Udendørs myretue – Er det en udendørs myretue, så rod lidt op i myretuen, indtil du har et mindre krater. Fyld derefter dette krater cirka halvt op med bagepulver, og hæld derefter noget eddike ned i myretuen. Dette vil med stor sandsyndlighed udrydde myretuen og samtlige myrer, og er et rigtigt effektivt middel.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Find myrens indgang i boligen – Et af de mest almindelige problemer med myrer er, at de har deres myretue under huset, eller andre steder hvor det ikke er til at komme til selve myretuen. I disse tilfælde, skal du finde ud af hvor deres indgang er og finder du indgangen, så er du allerede langt i bekæmpelsen. Har du fundet ud af deres indgang, så er der forskellige miljøvenlige midler, der kan bekæmpe dem.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Gær, sukker og vand – Bland to pakker gær, 1 dl sukker og 1 dl vand og stil det frem til myrerne – Myrerne elsker denne blanding, men blandingen giver myrerne forstoppelse, hvorefter de dør, når de spiser blandingen.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Kaffegrums – Myrer kan ikke lide kaffe. Så tag dit gamle kaffegrums og læg det der, hvor myrerne bor. Eller der, hvor de kommer ind i huset. Kaffegrums er mest til udendørs, og så lægges kaffegrumsen igen, når det enten er regnet eller blæst væk.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Kanel – Myrer kan heller ikke lide kanel. Kanel er derfor et ganske effektivt våben, som simpelthen får myrerne til at finde andre steder at hygge sig. Kanel er noget man kan anvende såvel indendørs som udendørs i kampen mod myrerne.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Salt – Myrer bryder sig heller ikke om salt, og salt er derfor fint middel til at holde myrerne på afstand.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Bagepulver – Myrer elsker bagepulver, og endda så meget, at de rent faktisk kan spise sig selv ihjel i bagepulver, hvis man lige blander det rigtigt. Tag almindeligt mel og lav en 50/50 blanding med bagepulveret og melet, og læg blandingen der hvor myrerne er. De æder sig selv ihjel på ingen tid, fordi myrerne ikke kan fordøje denne blanding, og simpelthen dør af forstoppelse.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Natron – Natron er også noget myrerne elsker og lægger man det ud til myrerne vil de æde sig ihjel.

 

  • Hvordan bekæmper man myrer – Sukkersvamp – En sukkersvamp er effektivt til myrebekæmpelse både udendørs og indendørs. Det er meget simpelt – tag en almindelig køkkensvamp gør den våd og dyp svampen i sukker, og læg svampen der hvor myrerne kommer. Myrerne elsker søde sager, og vil herefter æde sig selv ihjel i sukker. En svamp er måske ikke nok, men så bytter du den bare ud med en ny, og du vil stille og roligt få udryddet myrerne.

 


 

Hvordan bekæmper man myrer ?  Som du kan se af ovennævnte, er der ganske mange muligheder for at foretage en effektiv og giftfri myrebekæmpelse. Hvilken myrebekæmpelse, som vil blive din favorit må du prøve dig frem med, men der er i hvert fald muligheder nok at gå i gang med. God kamp 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews