iPhone vil ikke oplade – Her Er Nogen Gode Tips

 

Af og til oplever folk problemer med, at deres iPhone ikke vil lade op, og oplever du problemet, så er der lidt forskellige ting, du skal tjekke, inden du sender din iPhone til reparation.

 

iPhone vil ikke oplade – Der er lidt forskellige fejlmuligheder, når oplader problemerne viser sig, og typisk oplever du:

  • Der sker ingen opladning.
  • Opladning sker meget langsomt.
  • Man skal holde opladerstikket i en bestemt position, såfremt du vil oplade din iPhone og opladningen er meget ustabil.

 

iPhone vil ikke oplade – Du kan prøve at tjekke følgende ting, hvis din iPhone ikke lader op:

 

  • iPhone vil ikke oplade – Er din iPhone løbet helt tør for strøm – Er din iPhone løbet helt tør for strøm, kan der sagtens gå flere minutter, før den reagerer på, at den oplader efter du har sat den til opladning. Der kommer ikke de sædvanlige lyde og ting frem på skærmen. Giv den 5-10 minutter før du konkluderer, at den ikke lader op, og nogen gange kan der faktisk gå længere tid, såfremt din mobil har ligget afladet i lang tid.

 

  • iPhone vil ikke oplade – Er det opladeren der er defekt – Prøv med en anden iPhone oplader og oplader din iPhone med denne oplader, så er det din iPhone oplader der er defekt. Herefter skal du finde ud af, om det er oplader kablet eller strøm-adaptoren, der er defekt (hvis du har en 2-delt oplader, hvor man kan skille opladerkabel og strøm-adaptor fra hinanden). Det anbefales, at have en sådan oplader, da du så kan nøjes med at udskifte en af delene, såfremt oplader er defekt, og det er billigere kun at udskifte en af delene, i modsætning til en oplader hvor opladerkabel og strøm-adaptor er en integreret enhed. Virker opladerens USB kabel, så det kun er selve strøm-adaptoren der ikke virker, og skal udskiftes, og det kan du teste ved at sætte opladerkabel i computer, og se om din iPhone oplader.

 

  • iPhone vil ikke oplade – Rens opladerstikket i din iPhone – Såfremt din iPhone oplader dårligt eller kun oplader, når din oplader sidder på en bestemt måde, så kan det meget vel være, at der er skidt i din iPhones opladerstik, der forhindrer den i at oplade ordentligt. En af de hyppigste årsager til problemer med opladningen er nemlig, at der er kommet støv, hår eller nullermænd i iPhonens opladerstik i bunden af mobilen. Start derfor med at tjekke om det er tilfældet. Lys ind i porten, og se om den er fuld af støv eller andet, der kan give problemer med korrekt forbindelse til kablet. Finder du noget, der ikke skal være der, så rens stikket. Det er vigtigt, at du er forsigtig, når du renser opladerstikket, så du ikke ødelægger nogen af de metalpins, der sidder inde i stikket. Derfor er det bedst at du bruger noget forholdsvist blødt materiale til at rense med, og her er brug af en tandstik af træ, en god og skånsom måde at rense stikket på.

 


Er du nået hertil med tjek af mulighederne for at oplade din iPhone, uden at opladningen er gået i gang, så begynder det at være kritisk. Hvis ikke udskiftning af kabel eller oplader adaptor hjælper, og der heller ikke er noget snavs, der blokerer opladerporten, så er den mest sandsynlige forklaring, at din iPhone skal repareres. Her er det på tide, at lade en fagmand kigge på din iPhone. Det kan så typisk være batteriet, der er gået i stykker eller selve opladerstikket i iPhonen, der er defekt. Såfremt det er et ene eller andet, der er defekt, så kan det udskiftes for ca. 500 kr, og det er jo noget billigere, end at gå ud og købe en ny iPhone.

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews