Knuthenborg Safaripark – Her Kan Du Opleve Afrikas Vilde Dyr Tæt På

 

Knuthenborg Safaripark er en dyrepark på godset Knuthenborg umiddelbart sydvest for Bandholm, og tæt på Maribo på Lollands nordkyst. Parken blev oprindeligt omkring år 1870 anlagt i engelsk herregårdsstil, hvor der blev bygget en 7,5 km lang kampestensmur med 4 fornemme porte, der blev opført rundt om den næsten 600 hektar store park.

 

Hvor der tidligere græssede kreaturer, får og hjortevildt i det romantiske landskab, græsser der nu næsehorn, antiloper, giraffer, zebraer, yakokser, bisoner og elefanter i Nordeuropas største Safaripark. I 1950’erne blev der etableret en dyrepark omkring Svanesøen, med 70 sikahjorte. I 1969 etablerede Adam W. Knuth den egentlige Safaripark, da han via en dyrehandler fik en lille flok zebraer, tre strudse og nilgaiantiloper, der på grund af deres eksotiske herkomst blev er en stor attraktion for Parken, og dette blev startskuddet til Knuthenborg Safaripark.

 

Knudtenborg Safaripark har mere end 1000 fritgående vilde dyr, så her er basis for en spændende dag for hele familien. Kør en stille tur gennem Safariparken og nyd de dejlige dyr. Tag evt. madkurven med, og nyd den eksempelvis ved Svanesøen. Oplev giraffer og næsehorn på Savannen, se fodring af ulvene og tigerne, eller tag en tur i abebussen hos bavianerne.

 

Besøg det spændende fugleparadis, hvor 21 store volierer er hjem for en vrimmel af smukke og farvestrålende eksotiske fugle, og nyd de mange sjældne træer og buske, hvoraf nogle stammer tilbage fra den oprindelige engelske landskabspark.

 

Ikke alle parkens dyr kræver samme respektfulde afstand. I flere sektioner kan du stige ud og klappe mere fredelige dyr som geder, lamaer, kameler, æsler og ponyer, som oven i købet inviterer børnene på en ridetur. Eller gå en tur og mød de drillesyge lemurer.

 

Man kan slutte dagen af i parkens afrikanske legeland, Limpopoland, der er en skøn vand- og naturlegeplads, med Lollands første vulkan, Kilimanjaro, der er en  otte meter høj kopi af Afrikas største bjerg i Tanzania af samme navn. Her kan du hoppe, rutsje, klatre og lege rundt. Man har også mulighed for at få kroppen kølet ned i vandlegepladsen, og tage en tur i Congo Splash – Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane.

 

Prøver man vandrutsjebanen, så oplever du, efter den rolige sejltur i kanalerne, og den flotte udsigt fra 16 meters højde, noget der virkelig sætter pulsen i gang, og giver sug i maven hos både voksne og børn. Med Congo Splash slutter turen af med et nærmest frit fald, og masser af fart på, når Congo båden glider ud over kanten og ned ad rutsjebanen. Det hele ender i et gigantisk splash, og der er gode muligheder for, at du bliver våd.

 

Hvis familien har mod på flere oplevelser, så er det en oplagt at besøge Lalandia badeland, der ligger mindre end 15 km. fra Knudtenborg Safaripark. Det er en oplagt weekendtur for familien med 1 dag i Knudtenborg Safaripark og 1 dag i Lalandia badeland – Vi har skrevet lidt om Lalandia badeland Her 

 

Her er link til Knuthenborg Safaripark

 

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews