De Bedste Kroophold i Danmark – Her Er Nogen Gode Tips

 

Rigtig mange danskere tager på kroophold i weekenden hvert år. Det er en fantastisk god måde at afstresse fra en hektisk hverdag, og samtidig er det godt for krop og sjæl. Samtidig er Danmark er et flot og dejligt land, hvor du kan finde spændende kroophold mange steder. Hvis du vil køre lidt efter det, så kan du ofte udenfor sæsonen få et kroophold til billige penge.

En weekend på en kro eller et slot er som nævnt en rigtig god måde at slappe af på, og så kan det oven i købet være en rigtig romantisk oplevelse. Samtidig er et kroophold en rigtig god gaveidé, eller hvis du ønsker kvalitetstid sammen med din ægtefælle/kæreste eller måske med hele familien.

 

Her er 5 tips til nogen af de bedste kroophold i Danmark:

 

 

Dragsholm Slot, Hørve

Dragsholm Slot, Hørve

Dragsholm Slot, Hørve

 

Dragsholm Slot hører til blandt en af landets ældst fungerende historiske bygninger og ligger i smukke omgivelser ud til Sejerøbugten i den sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland.

Dragsholm Slot er fra middelalderen, og hvis man bliver indlogeret i den gamle fløj, vil man opleve, at der er noget royalt og rokoko-agtigt over stedet.

Dragsholm Slot er et rigtigt eventyrslot med kirke, dystre kældre, vinkælder, smukke værelser, mødelokaler i mange størrelser, riddersal, teater – 1 spøgelse – og 2 skønne restauranter i 2 prisklasser. På Dragsholm er der noget for alle – i alle aldre – og for enhver pengepung. Skønt om sommeren med alt det bedste fra Lammefjordens marker og en dukkert i bugten, hyggeligt om vinteren med ild i pejsen. Alt er moderniseret i nænsom respekt for slottets oprindelige stil.

Dragsholm Slot har en fantastisk køkken med fokus på det nordiske køkken og rigtig meget grønt. Dragsholm Slots restaurant har i 2017 har fået en Michelin Stjerne. Du kan læse mere om Dragsholm Slot Her

 

 

Bandholm Hotel, Lolland

Bandholm Hotel, Lolland

Bandholm Hotel, Lolland

 

Besøg Bandholm Hotel i smukke omgivelser på Lollands nordkyst. Bandholm Hotel emmer af romantik, og de smukke omgivelser indbyder til nærvær og dejlige gåture langs vandet. Hotellet ligger tæt på Knuthenborg Safaripark og Merret Skov.

Bandholm Hotels restaurant har sammensat et alsidigt menukort, som er inspireret af god traditionel dansk madkunst tilsat moderne indslag.

Der er endvidere gode muligheder for underholdning på hotellet med bl.a. minigolf, hoppeborg og poolborde. Fra Bandholm Hotel kan du endvidere sejle ud til Askø og Lilleø og opleve et par af Danmarks små øer. Du har også mulighed for forskellige former for wellness på hotellet. Læs mere om Bandholm slot her

 

 

Hindsgavl Slot i Middelfart

Hindsgavl Slot i Middelfart

Hindsgavl Slot i Middelfart

 

Hindsgavl Slot er en herregård og tidligere kongsgård og stamhus på en halvø i Vends Herred vest for Middelfart. Den nuværende bygning blev opført i 1784 og slottet ligger tæt ved Hindsgavl Voldsted.

Hindsgavl Slot ligger ud til vandet i Middelfart med en fantastisk udsigt over det maleriske Fænø Sund samt Lillebælt. Slottet ligger i smuk natur omgivet af grønne områder.

Hindsgavl Slot er i dag en dejlig kombination af et klassisk slot, et moderne hotel med fine konferencefaciliteter og elegante værelser samt et spændende og nuanceret dansk slotskøkken. Slottes à la carte-restaurant hedder Den Hvide Dame, og er opkaldt efter et spøgelse, der angiveligt stadig hjemsøger Hindsgavls området. Restaurantens mad er tilberedt med årstidens friske råvarer fra hotellets egen urtehave.

Mange af slottets værelser er elegant og klassisk indretning. Andre værelser ligger i de ombyggede tidligere stalde ved siden af og har rå murstensvægge samt stilfuld og moderne indretning. Du kan læse mere om Hindgavl slot her

 

Sønderho Kro, Fanø

Sønderho Kro, Fanø

Sønderho Kro, Fanø

 

På sydspidsen af Fanø ligger en af Danmarks smukkeste landsbyer, Sønderho, og her har du også den lokale kro Sønderho Kro. Med Sønderho Kro’s smukke beliggenhed ved Vadehavet på Fanø og de lavloftede stuer i kroen, så har man et godt udgangspunkt for en hyggelig og intim stemning.

Sønderho Kro har 13 dejlige og individuelt indrettede værelser
, der alle er forskellige i størrelse og indretning. Værelserne er beliggende i forskellige små huse tæt på selve hovedbygningen.

Fra 1722 har der været serveret mad i Sønderho’s lavloftede stuer, og indretningen står næsten som dengang med hollandske kakler og gamle stik på væggene. Køkkenet på Sønderho Kro har gourmetambitioner med de lokale råvarer, så der bliver kræset om kunderne i restauranten, og de overnattende gæster tæller mange gengangere fra hele Danmark. Du kan læse mere om Sønderho Kro her

 

Henne Kirkeby Kro, Henne

Henne Kirkeby Kro, Henne

Henne Kirkeby Kro, Henne

 

Henne Kirkeby Kro er en hyggelig dansk kro med egen gourmetrestaurant, beliggende i landsbyen Henne Kirkeby, få kilometer øst for Vesterhavet og Henne Strand. Henne Kirkeby Kro og endda med egen helikopterlandingsplads kan tilbyde en gourmet weekend i den klart dyrere ende.

Udefra ligner Henne Kirkeby Kro en velholdt gård, der bærer præg af den frisiske byggestil, der er så udbredt længere sydpå mod grænsen til Tyskland. Men indenfor er alt toprenoveret, og man har istedet for at vælge en lidt mere gammeldags kro-romantisk indretning valgt en meget moderne, minimalistisk og eksklusiv stil. Værelserne på kroen er derfor top eksklusive, og der er ikke sparet på gode og eksklusive materialer.

Stjernekokken Paul Cunningham, har her på kroen genfundet sig selv efter sine år i Tivoli, og Hvide Sande ligger ikke langt fra Henne Kirkeby Kro, hvor køkkenet får en stor del af sine fisk. Restauranten har en Michelin Stjerne og Paul Cunningham laver fisk på en fantastisk måde, og så har Henne Kirkeby Kro sin egen kæmpe køkkenhave. Med en stjernekok er maden helt fantastisk, ofte anrettet meget enkelt med et uventet strejf af noget anderledes. Du kan læse mere om Henne Kirkeby Kro Her

 


 

Ovennævnte er blot et lille udpluk at dejlige danske kroer og slotte, og vi vil løbende tilføje vores liste med gode kroer og slotte i Danmark. God fornøjelse hvis du vil prøve et dejligt og afstressende kroophold, der er er rigtig god måde at pleje forholdet/familien på  🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews