Loppemarked København – Gode Tips Til Loppemarkeder i København

 

De seneste år er det er blevet meget populært at sælge og købe ting på loppemarked, og erfarne kræmmere siger, at man stort kan sælge alt på et loppemarked. Trænger du til at få foretaget en oprydning i boligen for at få plads til nye ting, så er der god grund til at pakke bilen og booke en stand på et godt loppemarked. Du kan nemlig ofte tjene mellem 2000 kr. og 5000 kr. på en dag, såfremt du har nogle fornuftige ting med på loppemarked. En anden bonus er, at du ikke skal betale skat af det du sælger (såfremt du er privat sælger), idet skattereglerne er, at salg af private ting er skattefrit.

 

Loppemarked København – Her er et par gode tips, såfremt du skal sælge ting fra din stand på loppemarkedet:

 

  • Læg lidt oveni prisen på den ting du gerne vil sælge, idet det er almindelig kutyme, at man prutter om prisen på loppemarkeder. Prøv at tænk som den potentielle kunde,  og tænk over, hvad du selv ville give for den ting du sælger, Læg herefter lidt ekstra oven i, så der er plads til at prutte om prisen. Hvis du eksempelvis vil have 50 kr. for en ting, så sig f.eks 75 kr. til kunden.

 

  • Tag kontakt til besøgene ved din stand, så snart de viser interesse, og skab såvidt muligt en dialog med dem – gerne med lidt hyggesnak. Det gør et salg nemmere.

 

  • Fortæl en god historie. Ofte vil folk vil gerne vide, hvorfor du sælger tingen, og en god historie skaber en god stemning og et nemmere salg. En god kræmmer må godt “overdrive” lidt for den gode histories skyld – bare ikke om tingenes tilstand.

 

Loppemarked København – Overvejer du at få en stand på et loppemarked, eller er du bare almindelig entusiast af loppemarkeder, så er her er 5 gode Tips:

 

 

 

  • Loppemarked København – Loppemarked på Halmtorvet – Dette er Danmarks første loppemarked, som blev startet i 1974, oprindeligt placeret på Israels Plads. Loppemarkedet er nu flyttet og loppemarkedet har fået en helt unik placering i krydset mellem Det Gamle Kvægtorv og Halmtorvet (tæt på Hovedbanegården) også kaldet Onkel Dannys Plads , hvilket er årsagen til, at det har fået navnet Onkel Danny’s Loppemarked. Her finder du masser af antik fordelt på både professionelle og amatørstande. Holder åbent udendørs hver lørdag i perioden fra primo april til ultimo oktober. Her kan du kan her se yderligere informationer om Onkel Dannys Loppemarked

 

  • Loppemarked København – Kræmmermarked på Bellahøj – Holder åbent en hel weekend i april måned, og er med ca. 500 stande, et af de største kræmmer- og loppemarkeder i København. Her er mange forskellig ting, så der vil være gode muligheder for at gå på opdagelse og gøre en god handel med de mange kræmmere. Du kan også som privat booke en stand på dette marked. Du kan her se yderligere oplysninger om Bellahøj Kræmmermarked

 

  • Loppemarked København – Loppemarked på Bryggen – Dette er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Samtidig med muligheden for gøre et godt godt loppefund, kan du gå langs vandet, nyde en is eller en kop kaffe samt slappe af på de grønne områder langs havnebassinet. Bliver du sulten, kan du efterfølgende slå dig ned ved Bryggens Spisehus i Kulturhuset Islands Brygge og få cafemad til rimelige priser. Her er link til forskellige aktiviteter i løbet af året på Bryggen

—————————————————————————————

Loppemarked København – Vælger du en af ovenstående Loppemarkeder i København har du gode muligheder for enten at sælge nogen af dine genbrugseffekter eller gøre et godt loppefund, og samtidig få en hyggelig dag ud af det med familien eller vennerne. God fornøjelse 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews