Mobil Tips Til Sommerferien – Så Du Får Både En Nemmere og Sjovere Ferie

 

Der er masser af hjælp at hente fra mobilen, når du er på ferie i udlandet. Tidligere kunne det være en stor omkostning at bruge sin mobil i udlandet, men med sænkningen af roamingafgifterne i EU behøver du ikke længere frygte skyhøje mobilregninger.

 

Hvis du ikke i forvejen har det, så er det et must med et mobilabonnement, der gør det muligt at bruge data i udlandet, uden ekstra regning. Husk derfor at tjekke med dit teleselskab, hvad roamingafgifterne (brug af data i udlandet) er for dit abonnement, da de godt kan variere afhængig af, hvilket abonnement du har. Husk også at få nok data med i din mobilpakke, særligt hvis du har planer om at streame musik eller video.

 

Her er nogen tips til, hvordan du kan benytte din mobil optimalt, når du er på ferie:

 

  • Mobil tips til sommerferien – Google Now app – Google Now Apps er din personlige rejseassistent, der giver dig de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt. Google Now Appen kan hjælpe dig til at få nyttige kort med besked/oplysninger du har brug for i løbet af dagen, eksempelvis om – Hvad var det nu dit fly-bookingnummer ? Hvornår går den næste bus ? Er der nogen spændende seværdigheder i nærheden ? – Med Google Now appen kan du holde styr på de forskellige ting på rejsen.
  • Mobil tips til sommerferien – Google Maps – Med Google Maps har du mulighed for at downloade et kort over lige det område, du er rejst til. Du kan tage det med dig overalt, og du kan også bruge det uden at være online. Derfor drop det store traditionelle papirkort, der ikke blot er upraktisk, men også får dig også til at ligne en forvirret turist. En lækkerbisken for evt. lomme- og tricktyve. Med din mobil ved hånden er det meget nemmere og meget mere diskret.
  • Mobil tips til sommerferien – Googe Translate – Er menukortet kun på lokalsproget, og er du bekymret for, at du ikke kan forstå hvad folk siger til dig ? Uanset hvor du rejser hen i verden, giver Google Translate appen dig mulighed for at kommunikere nogenlunde forståeligt med lokalbefolkningen. Tag eksempelvis et billede af menukortet og lad Google translate oversætte det direkte, eller lad den lokale du gerne vil kommunikere med, tale ind i din telefon og få oversat hvad der bliver sagt.
  • Mobil tips til sommerferien – Powerbank – Selv om nogle af de nyere telefoner er udstyret med et godt batteri, med en fornuftig batterikapacitet, så kan mange – selv de bedste af slagsen – nemt løbe tør for strøm, når vi efterhånden bruger mobilen til stort set alle ting vi foretager os. Dette kan nemt løses med en powerbank, som er det officielle navn på et eksternt batteri, som du kan have med i tasken. Powerbanks fås i stort set alle størrelser og prisklasser. Eksempelvis kan du nemt finde en powerbank med 5.000 – 10.000 mAh, hvilket er nok til 2 – 5 opladninger af en standard smartphone, og disse powerbanks kan du anskaffe dig for 200 – 300 kr. Husk, jo større batteriet er i din powerbank – jo mere vejer den – og jo mere fylder den i tasken.
  • Mobil tips til sommerferien – WiFi Finder – Denne app viser vej til over 650.000 trådløse netværk i 144 lande. Mange er gratis, men pas på med at bruge alle wifi tilslutninger til eksempelvis din netbank og andre følsomme formål. Når du oploader adgang til dine følsomme oplysninger, så brug så vidt muligt en sikker forbindelse.
  • Mobil tips til sommerferien – Google+ Instant Upload – Mange af os har en dårlig vane med ikke løbende at gemme data på vores mobil, og det kan være super ærgerligt, såfremt din mobil bliver stjålet eller ødelagt, og du har alle feriebillederne på mobilen. Med Google+ Instant upload bliver dine billeder fra mobilen automatisk uploadet til Google+. Hver eneste gang du tager et foto, bliver det automatisk sendt op i skyen til opbevaring i dit private fotoalbum. Så uanset hvad der sker med din telefon, kan du altid få adgang til dine feriebilleder på Google+, og endda dele dem med familie og venner ved hjælp af Google+.
  • Mobil tips til sommerferien – Converter App – Med en omregner app kan du straks se, hvad tingene koster i danske kroner. Endvidere kan man ofte også omregne miles til kilometer, fahrenheit til celcius og flere andre ting med en sådan app.
  • Mobil tips til sommerferien – Bluetooth højtaler – De fleste har altid høretelefoner med på ferien, men så har du jo kun høre lyd til én person ad gangen. Er I flere af sted, så er en en Bluetooth-højtaler det helt rigtige. Du forbinder bare mobilen til højttaleren via mobilens bluetooth enhed, og så kan du ellers streame løs – både af musik der befinder sig på telefonen og fra en musikstreamingtjeneste, og i er flere, der kan have fornøjelse af det samtidig. En sådan bluetooth højtaler kan du få for et par hundrede kroner.
  • Mobil tips til sommerferien – Tryg på rejse App – Hvis du bliver syg, mister dit pas eller udsættes for andre ubehagelige overraskelser, fortæller denne app, hvad du skal gøre.

————————-

Der er sikkert andre ting, der er gode at have med på ferien, men ovennævnte ting kan give dig både en nemmere og sjovere ferie. God ferie 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews