Northside Festival i Århus – Her Er Nogen Gode Tips

Northside i Århus er en af de største musikfestivaler i Danmark, og er en årligt tilbagevendende musikfestival, for alle os der elsker musik. Mens Sjælland i efterhånden mange år har haft Roskilde Festivalen som det store musikalske trækplaster, så manglede Aarhus i lang tid en musikalsk festival, der kunne tiltrække internationale kunstnere, og som kunne give byens musikelskere et seriøst alternativ til andre festivaler rundt omkring landet. NorthSide Festivalen var svaret, og har siden 2010 været afholdt med stor succes i Aarhus. Northside Festival 2017 løber af stablen 9. juni og slutter 11. juni i Ådalen ved Aarhus.

 

 

Som nævnt debuterede NorthSide Festivalen i Århus i 2010, og siden har festivalen ved Ådalen trukket store internationale navne, og fået en pæn plads på den danske festivalscene. NorthSide festivalen har udover musikken især fokus på på økologi og bæredygtighed. Eksempelvis var der i 2016 ikke mindre end 90% af produkterne i alle madboder økologiske, hvilket er rigtig godt gået med en festival, der stadig kun har ganske få år på benene.

 

 

Selvom festivalpladsen ligger på en lettere kuperet græsmark, der kan være lidt drilsk specielt efter et regnvejr, så har man på Northside festivalen sørget for, at adgangsforholdene og tilgang til folk med et handicap er fine. Man kan med et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, gratis medbringe en ledsager til festivalen. Endvidere findes der pæne handicaptoiletter rundt omkring på festivalpladsen, og ved indgangen er der også sørget for, at der er nogen gratis parkeringspladser til handicappede.

 

 

Det er naturligvis primært musikken, der bærer NorthSide Festival, men derudover kører der en stribe af sjove og anderledes projekter i form af sproglige, visuelle og innovative påfund, er med til, at Northside Festivalen adskiller sig fra andre festivals. En række samarbejder med kunstnere i diverse stilarter, gør festivalen det mere sjov og anderledes.

 

 

Igen i 2017 er der sammenfald mellem NorthSide festivalen og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, der begge finder sted i perioden 9.-11. juni 2017. I lighed med sidste år mener arrangørerne, at man sagtens kan holde en god fest i Ådalen, og samtidig kan løbe en tur gennem Aarhus med tusindvis af andre motionister samme weekend. Derfor tilbyder de 2 arrangementer en fælles billetpakke, der tilgodeser dem, der gerne vil deltage i begge arrangementer.

 

En billetpakke til NorthSide Festival 2018 kan bookes via Northside.dk.  På Northside.dk kan du også læse alle praktiske informationer om årets festival arrangement.

 

God fornøjelse såfremt du skal en tur til Europas Kulturby 2017, og opleve dejlig stemning, samt skøn musik i juni måned 🙂

 

 

 

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews