Roskilde Festival – Gode Tips Til En Vellykket Festival

En forudsætning for en vellykket Roskilde festival er – foruden en festlig promille, fed musik og det sociale liv – at du har styr på dit udstyr og har lavet lidt planlægning.

 

Her er en lille guide til hvordan du får styr på det det meste, inden du ultimo juni drager til Roskilde Festival med rock, pop, øl, lidt sodavand og forhåbentlig dejligt sommervejr.

 

1.

Roskilde festivalen er et mekka af musikoplevelser, og du finder hurtigt 30 – 40 bands du bare SKAL opleve. Glem det. Du når aldrig at høre så meget, med mindre du dropper alt andet, og der skal også være tid til det sociale. For det første vil en del af bandene optræde samtidig, og for det andet vil du hurtigt opdage, at en fest i lejren bliver så sjov, at du dropper at høre næste band. Derfor vær snu og sørg for at have en top ti over bands du bare SKAL høre og gå efter dem. og et andet lille tip er, at du også skal bruge noget tid på at gå på opdagelse og høre noget du ikke kender – Du kan risikere at finde guld i musikkisten.

 

2.

Det kræver et tørt telt, at få en godt nats søvn og det får du brug for på festivalen, såfremt du skal være på toppen, på de rigtige tidspunkter. Derfor er du ikke den store spejder eller har sat telt op før, så find sammen med nogen venner der har styr på den side af sagen.

 

3.

Det kan være hårdt for ryggen at være på festival, så sørg for et godt liggeunderlag, og gerne et der er let og nemt at bruge.

 

4.

Med Appen CrowdSearch, der er udviklet specielt til Roskilde Festivalen, og med den installeret på din smartphone er det slut med at blive væk fra vennerne, lige før I skal til årets fedeste koncert.

Andre Apps der er udviklet til Roskilde Festival er:

  • ToiletApp – der giver overblik over hvilke toiletter der har kortest kø og hvilke der er rengjort fornylig.
  • Og så er der selvfølgelig Appen “Roskilde Festival”, der har et væld af funktioner tilrettet Roskilde Festival.

 

5.

Lav et fedt køkken i jeres teltlejr, dels kan du spare penge på mad, som kan være dyrt, hvis du skal købe det hele i festivalens madboder, dels er der masser af tips til mad, der er nemt at lave og som kan holde sig udenfor et køleskab.

 

6.

Hvis man er uheldig og så dårlig mave, så skal du have Imodium-kapsler, der kan købes i håndkøb på apoteket. De virker næsten med det samme, og har en god virkning allerede i løbet af en halv til en hel time.

 

7.

Selvfølgelig bliver det godt vejr på Roskilde Festivalen 2017, og så kan man nemt risikere, at Solen bliver som en ildspyende drage, og derfor så er solbriller, kasket og solcreme din bedste rustning. Roskilde Festivalen er i høj grad en social festplads, og derfor skal du se sommerdejlig ud, hvis du vil gøre et positivt førstehåndsindtryk på nogle af de 90.000 mennesker i telt-byen, og så nytter det ikke noget at ligne en udkogt reje.

 

8.

Der er rigtig mange super sjove og hyggelige ting at opleve på Roskilde Festivalen ud over musikken. Hvis du er stangstiv fra første til sidste dag af festivalen går du glip af mange gode oplevelser. En øl med jævne mellemrum er aldrig af vejen. God ide at tage en når du går fra et sted til det næste, fordi du kommer til at gå en del. Tag et par flasker sprut med hjemmefra og hav dem i lejren som opvarmning inden aftenens oplevelser. Kickstart aftenen med et par kraftige sjusser. Når stemningen er god skifter du til øl, og så drik noget vand/sodavand indimellem. På den måde kan du undgå at ryge for hårdt i hegnet.

 


 

Du kan bestille billetter til Roskilde Festival Her – God Roskilde Festival  🙂

 

 

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews