Vig Festival – Her Er Nogen Gode Tips

 

 

Vig festival startede tilbage i 1994, hvor Kim Larsen optrådte og det blev så stor en succes, at man gentog succesen året efter, hvor Shu-bi-dua optrådte. Et samarbejde blev indledt mellem Vig Gymnastikforening, Vig Idrætsforening og Trundholm FC, og i 1996 kunne Vig by stolt præsentere den første Vig Festival.

 

I dag har Vig festivalen ca. 15.000 besøgene hvert år, og afholdes typisk primo Juli måned over 3 dage.

 

Udover 2 fuldtidsansatte, bliver Vig Festival udelukkende drevet ved hjælp af de mange frivillige hjælpere fra blandt andet lokale foreninger i området, som hvert år yder en kæmpe indsats, for at Vig Festival bliver afholdt. Så Vig Festivalen er efterhånden blevet et centralt omdrejningspunkt for foreningslivet i Vig og omegn.

 

Vig festivalen er en festival, hvor der er lagt vægt på hele familien, så både familie, unge og pensionister kan deltage. Hyggelig stemning, afslapning, musik, samvær og underholdning er derfor de ting, der bliver prioriteret på Vig festivalen. Det er en af Vig Festivalens helt stærke sider, at festivalen i dén grad prioriterer, og gør det muligt for børnefamilier at tage på festival, uden at være bange for børnenes sikkerhed eller for, om de kommer til at kede sig.

 

Eksempelvis har man på Vig festivalen et legeland for børn kaldet ”Viggos Børneland”, hvor der løbende bliver lavet forskellig underholdning, der foregår på scenen i Viggos Børneland. Herudover bliver der også arrangeret en masse sjove af aktiviteter for børn og unge i Viggos Børneland, hvor der kan bruges mange timer på forskellige aktiviteter til stor fornøjelse for børn i alle aldre.

 

Vig Festival satser på at give deres besøgene det bedste fra primært den danske musikscene suppleret med enkelte udenlandske navne på festivalens forskellige scener.

 

Derudover byder Vig Festival på mange spændende spisesteder, interessante boder og underholdning. Der er forskellige muligheder for camping og leje af hytter, såfremt du planlægger at tage til Vig Festival med overnatning.

 

Så slutter vi lige artiklen af med et par gode festival tips. Til en festival, hvor der typisk er rigtig mange mennesker, er det en god ide på forhånd at lave en plan for, hvordan i bedst muligt passer på jer selv og hinanden:

 

  • Aftal et sted på festivalen, der er nemt at finde, hvor I kan mødes, såfremt i bliver væk fra hinanden.
  • Hvis det er varmt på festivalen, så sørg hele tiden for, at du har noget vand på dig, så du hele tiden kan holde din væskebalance.
  • Husk også solcreme, solbriller og kasket, hvis solen skinner, og ekstra trøje hvis vejret er mindre godt. Hav også nogle servietter og renseservietter med, så du kan tørre dine hænder – og så du er sikker på, der er papir på toilettet.
  • Tag en powerbank med til din mobil, så du hele tiden er sikker på at have strøm til mobilen.
  • Bæltetaske – Det er en rigtig god ting at have en bæltetaske, idet du kan have din telefon, penge osv. tæt inde på kroppen.
  • Læg en seddel i din taske med dit navn og telefonnummer (evt. også telefonnummer på din familie/venner), hvis uheldet er ude, og du taber eller får stjålet din taske.
  • Tag mindst muligt af værdigenstande og kontanter med på festival, så er ærgelsen mindre hvis uheldet er ude.

 

 

God Festival 🙂

TILMELD "GODE TIPS 4 YOU" NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Modtag "Gode Tips 4 You" Nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden, hvor du får en oversigt over nye artikler på Gode Tips 4 You. Der kommer ca. 15-20 nye artikler hver måned med spændende og brugbare tips, som kan gøre din hverdag lettere.
VI HADER SPAM. Din email vil selvfølgelig aldrig blive delt eller solgt til 3. part.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gode Tips 4 You
Average rating:  
 0 reviews